Европейският съюз насърчава споделянето на ценностите си. Европейският съюз насърчава споделянето на ценностите си. e-vestnik.bg; сн. вдясно - argumenti-bg.com

Конкурс за есе „Европа - нека успеем заедно“

Написана от  Събота, 13 Юли 2013 11:47
Българският СОЛВИТ център в администрацията на Министерския съвет организира конкурс за есе на тема „Европа - нека успеем заедно“. Инициативата е част от работната програма за 2013 г. по Комуникационната стратегия на Република България за Европейския съюз и се осъществява в партньорство с информационните мрежи на Европейската комисия.
Конкурсът предоставя възможност за изява на младежи с интерес към европейския интеграционен процес и мястото на гражданите в него.
Условия за участие:
За участие в конкурса се допускат младежи на възраст между 18 и 26 години. Есетата трябва да бъдат самостоятелно подготвени на български език с обем до пет стандартни печатни страници. Те трябва да отразяват отношението на участниците към европейския интеграционен процес, неговото бъдеще и мястото на гражданите в него.
 Срок за изпращане на есетата: 5 август 2013 г.
 Адрес за изпращане на есетата: to= Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. "> Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 Всеки участник в конкурса посочва:
три имена;
дата на раждане;
местоживеене (само населено място);
адрес на електронна поща;
телефон.
Предоставените лични данни ще служат само за целите на конкурса, ще се съхраняват съгласно българското законодателство и няма да бъдат предоставяни на трети страни.
Оценяване и класиране:
Оценяването и класирането се извършват от комисия съставена от представители на организатора и неговите партньори. Резултатите ще бъдат обявени на 15 август 2013 г. на страницата на българския СОЛВИТ център ( http://www.solvit.government.bg).
 Участниците, класирани на първите десет места, ще имат възможност да се запознаят отблизо с процеса на вземане на решения в ЕС и участието на Република България в него, с дейността на дирекция „Координация по въпросите на ЕС“ в администрацията на Министерския съвет и българския СОЛВИТ център, както и с работата на информационните мрежи на Европейската комисия.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси