Мечти в зелено. Мечти в зелено. uhaaa.com; сн. вдясно - kolyan.net

Фотоконкурс "Зелена мечта"

Написана от  Събота, 01 Юни 2013 08:46
Партньорите по проект SUM (Sustainable Urban Mobility, Устойчива градска мобилност) организират фотоконкурс на тема „ЗЕЛЕНА МЕЧТА” в който могат да участват всички жители на Европейския Съюз на възраст над 14 години.
Проектът стартира в началото на 2012 година и в него участват 15 организации от Испания, Португалия, Италия, Латвия, Полша, България, Франция, Швеция и Великобритания. Един от българските участници е Регионална енергийна агенция - Пазарджик (РЕАП).
Някои от основите цели  на този проект са повишаване информираността по отношение на градската мобилност, транспортните проблеми, влиянието на градския транспорт върху околната среда и др.
Фотоконкурсът има за цел да стимулира инициативността и информираността на участниците, като ги насърчи да изобразят влиянието на градската мобилност върху местата, където живеем, работим, учим и пътуваме.
Чрез заснемането на тематични снимки, участниците могат да покажат своята гледна точка как може да се подобрят системите за градски транспорт или да покажат как проблемите на градската мобилност влияят върху условията на живот в населените места.
Фотоконкурсът започва на 01.06.2013 г., а крайната дата за изпращане на снимките (в цифров формат) е 31.07.2013.  Те трябва да се изпратят по електронна поща на адрес: communicationsum©gmail.com
Всеки участник може да изпрати само една снимка.
Спечелилите първо и второ място ще получат награди: електрически велосипед и комплект части за преработка на обикновен велосипед в електрически. Останалите участници, достигнали до втория етап, ще получат тениска.
Победителите ще бъдат обявени на 18.10.2013 г.
За повече информация, може да прочетете „Правила за фотоконкурс” на сайта на проекта  www.sumproject.eu.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси