На 21 и 23 юли Дирекция "Бюро по труда" - Панагюрище организира среща с работодатели и търсещи работа, за да разясни новите антикризисни мерки

Написана от  Понеделник, 20 Юли 2020 11:46
Агенцията по заетостта организира
Национална информационна кампания
НА открито за бизнеса
„Новите мерки по Ваша мярка
В дните 21 юли (вторник) и 23 юли (четвъртък) 2020 г., служителите на Дирекция „Бюро по труда”-Панагюрище ще посрещнат работодатели и търсещи работа лица на открито от 10:00 ч. до 14:00 ч. на ул. „Д-р. Лонг” № 3 / пред сградата/.
Експертите ще бъдат на разположение на представителите на бизнеса,
за да отговорят на техните въпроси за новите антикризисни мерки, които предлага Агенцията във връзка с пакета ЗАЕТОСТ х 3, чиято цел е бърза и оперативна подкрепа за бизнеса в условията на ограничения, наложени с въведената извънредна обстановка по повод разпространението на COVID-19:
·         Проект „Заетост за теб” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2014-2020”, предоставящ подкрепа за реинтеграция в заетост на безработните лица, останали без работа вследствие от възникналата пандемия и разпространението на коронавируса COVID – 19;
·         Проект „КРАТКОСРОЧНА ПОДКРЕПА ЗА ЗАЕТОСТ В ОТГОВОР НА ПАНДЕМИЯТА ОТ COVID-19” на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2014-2020”, предоставящ подкрепа в сферата на транспорта и туризма;
·         стартиралата на 15.07.2020 г. мярка с нов дизайн 60/40 - Процедурата за кандидатстване на работодатели за изплащане на средства за запазване на заетостта по реда на ПМС 151/03.07.2020 г.
Търсещите работа лица и работодателите, засегнати от кризата, ще получат изчерпателна информация за услугите, които предлагат бюрата по труда, заедно с различните актуални възможности за финансово подпомагане на дейността им. Така те ще бъдат максимално улеснени в избора на точната мярка и точният подход за бързо възстановяване. Експертите от бюрото по труда ще бъдат готови да отговарят на въпроси, да консултират и да дават насоки, за да могат възможно най-голям брой представители на бизнеса и търсещи работа да се възползват от подкрепата на държавата.
ЗАПОВЯДАЙТЕ!
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси