Моменти от участието на бончевци в проекта в Румъния Моменти от участието на бончевци в проекта в Румъния СНИМКИТЕ са предоставени от г-га Силвия Бобекова

Ученици от СУ"Нешо Бончев" пак бяха в Румъния по програма "Еразъм+"

Написана от  Сряда, 04 Декември 2019 09:25
Десетокласничките Александра Мазнекова и Хрисимира Цоневска от СУ „Нешо Бончев“- Панагюрище за пореден път бяха одобрени за участие в проект 
Всички са равни“ в Крайова, Румъния, по програма Еразъм+. Участващи страни бяха България, Турция, Сърбия, Гърция, Македония, Полша, Словакия, Португалия и Румъния. Всяка страна имаше по 4 представители. Бончевци се представиха безупречно на българската вечер и оставиха незабравими спомени сред младите европейци. 
                                                                 
Домакин на събитието от 16 до 29 ноември беше Капре Максим.
За участието на младите талантливи хора от Панагюрище и тяхното представяне голяма роля има подкрепата на техните родители и учителя им по английски език г-жа Силвия Бобекова.
Проектът се базираше на потребностите за повишаване качеството на организационните дейности чрез обучение на младежки кадри. За тях това е начин за придобиване на необходимите умения за прилагане на инициативи въз основа на нуждите на младите хора. Основнта цел бе да се обучат 38 младежи от 9 държави за използване на неформалното образование като ресурс за работа с млади хора, за развиване на техните лични и професионални компетенции.
 
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси