Логото на ЕП /вляво/ Логото на ЕП /вляво/ oshtepan.com

В действие е специалният сайт за евроизборите през 2014 г.

Написана от  Петък, 06 Декември 2013 14:46

за европейските избори през 2014 г. е вече онлайн. На нея можете да откриете всичко за изборите през май следващата година, включително и информация, предназначена за журналисти. Запознайте се с последните новини и научете повече за страните-членки и за европейските политически партии, които ще си оспорват местата в Парламента.

Какво можете да откриете на страницата?

НОВИНИ – всички статии, съобщения за пресата, разяснителни материали, снимкови галерии и инфографики, които са свързани с различни аспекти на изборната кампания.

ДОСИЕАТА С ДАННИ, представящи страните-членки в категориите икономика и технологии, работни места и образование, околна среда, енергетика и общество.
ЕВРОПЕЙСКИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ – списък с партиите, които ще си оспорват изборите, с кратко описание и линк към тяхната уебстраница.
МАТЕРИАЛИ ЗА МЕДИИТЕ, които включват кратко въведение за ролята и правомощията на Европейския парламент, както и преглед на неговата дейност за последните пет години.
Страницата съдържа и линк към приложението EP Newshub, което събира на едно място всички съобщения в социалните мрежи от депутати и от самата институция. Европейските избори ще са една от важните теми на всички платформи на Европейския парламент в социалните мрежи.


Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси