Банката кадри - заместващи учители се набират по проект. Банката кадри - заместващи учители се набират по проект. nmd.bg

От РИО набират банка кадри – заместващи учители

Написана от  Понеделник, 19 Август 2013 15:44
Осем са позициите, обявени от Регионалния инспекторат по образование – Пазарджик, за които се набират банка кадри – заместващи учители в детски и учебни заведения в община Панагюрище. Обявлението е по проект „Квалификация на педагогическите специалисти” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2007 – 2013 година”.
Заявление за включване в банката кадри може да се подаде в
РИО – Пазарджик; по пощата: адрес – гр. Пазарджик – 4400, ул. „Пейо Яворов” №1, Регионален инспекторат по образованието – до Марияна Гигова – ст. експерт по ПВ и регионален организатор по Проект КПС, или да изпратите подписано и сканирано на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . Заявлението може да бъде изтеглено от сайта на инспектората.
По три са позициите в основните училища „20 април” и „Проф. Марин Дринов”, и по едно в СОУ „Нешо Бончев” и ЦДГ „Брезичка”. Краят на срока за подаване на заявленията е различен и варира от 29 до 30 август т.г.
За цялата Пазарджишка област позициите са 68. 
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси