Сградата на СОУ "Н.Бончев"; сн. вдясно - сградата на Професионалната гимназия Сградата на СОУ "Н.Бончев"; сн. вдясно - сградата на Професионалната гимназия nbschool.webnode.com; сн. вдясно - архив "ОщеПан"

Паралелките след седми клас пълни

Написана от  Петък, 19 Юли 2013 09:03
И двете паралелки в СОУ „Нешо Бончев” за прием след завършен седми клас – с природоматематически и хуманитарен профил, са запълнени с по 26 деца, обясни пом.-директорът Ана Горинова.
В паралелката за прием след 8 клас до момента са се записали 23 деца, като остават три свободни места. Все още обаче не е минал третият етап от класирането.
Пом.-директорът на Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм Мариета Раленекова също съобщи, че паралелките им след седми клас са почти пълни. Да изучават профил икономическа информатика са се записали 21 деца, а за компютърна техника и технологии 22 тийнейджъри. Няколко са паралелките на Профгимназията за ученици, завършили осми клас, като и там третото класиране предстои.
До 22 юли е срокът, в който училищата ще обявят записалите се ученици и евентуално броят на незаетите след третото класиране места за седмокласниците. Попълването на свободните места става до 26 юли.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси