Професионалната гимназия и СОУ "Нешо Бончев". Професионалната гимназия и СОУ "Нешо Бончев". Архив oshtepan.com

СОУ „Нешо Бончев” в ТОП 3 в областта

Написана от  Понеделник, 29 Юни 2015 10:14
Паралелката с природоматематически профил за прием на ученици след седми клас в СОУ „Нешо Бончев” е на трето място в област Пазарджик по максимален бал за приемане.
От информация, публикувана от Регионалния инспекторат по образованието - Пазарджик, става ясно, че с най-високи оценки се приемат кандидат-гимназистите в Математическата гимназия „Константин Величков”, природоматематически профил с максимален бал от 35.122, следвана от Езикова гимназия „Бретолт Брехт”, чуждоезикова паралелка с бал от 35.048.
Природо-математическата паралелка в панагюрската гимназия е с максимален бал от 34.828.
С най-висок бал – 32.250, в Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм в Панагюрище е специалността „Икономическа информатика”.
Утре, 30 юни, изтича срокът за записване на учениците, приети на втория етап на класиране. От РИО припомнят, че подаването на документи за участие в трети етап на класиране ще е от 10 до 14 юли. За целта следва да се подаде ново заявление в училището „гнездо”, едно от които е Професионалната гимназия в Панагюрище.
В заявлението желанията се подреждат съобразно останалите свободни места за този етап.
Оценете
(4 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси