Златното ключе, Георги Йорданов и кметът Никола Белишки, А. Горинова, зам.-кметът Г. Матанова, Теодора Петрова и И.Гечева Златното ключе, Георги Йорданов и кметът Никола Белишки, А. Горинова, зам.-кметът Г. Матанова, Теодора Петрова и И.Гечева oshtepan.com

Златни ключета за Георги Йорданов и Теодора Петрова

Написана от  Петък, 26 Юни 2015 12:03
Зрелостниците Георги Йорданов и Теодора Петрова от СОУ „Нешо Бончев“, чиито успех е най-висок сред отличниците през изминалите 4 години,
 получиха днес в Ритуалната зала на Община Панагюрище златни ключета и поздравителни адреси. Връчи им ги кметът Никола Белишки. На акта присъстваха зам.-кметът по хуманитарните въпроси Галина Матанова, Анна Горинова – помощник-директор на СОУ „Нешо Бончев“, и класният ръководител на двамата отличници Илина Гечева.
Георги Йорданов е избрал да следва компютърни технологии в Техническия университет в София, а Теодора предучилищна и начална педагогика в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.
„Така му сече акълът, че на куц крак ще го изкара“, коментира г-жа Горинова качествата на Георги. Тя похвали и Теодора, която от  I до XII клас не е имала различна оценка от отличен 6.00 /матурите не се броят/.
Освен отлична ученичка Теодора е и много добра актриса, каза г-жа Горинова. Възпитаничката на СОУ „Нешо Бончев“ е била отличена на националния конкурс „Не си виновна ти“ в Поморие. 
16 бончевци завършиха средното си образование с отличен успех, но само Георги и Теодора минаха границата над 5.80, 
каквото е изискването на Община Панагюрище за връчване на награди.


Бъдете капитани на житейските си кораби, мили млади хора!
Помнете думите на знаменития художник Пикасо: „Всичко, което можеш да си представиш,
е реалност!“
Оценете
(7 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси