Откриване на учебната година в ОУ "Проф. Марин Дринов" Откриване на учебната година в ОУ "Проф. Марин Дринов" oshtepan.com

Дриновци откриха учебната година

Написана от  Понеделник, 15 Септември 2014 10:57
С химна на Република България днес тържествено бе открита учебната 2014/2015 година в двора на ОУ „Проф. Марин Дринов”.
Видимо най-развълнувани бяха първокласниците и техните родители.
Директорът на училището Екатерина Футекова сподели, че учениците поемат по пътя на мъдростта и знанието, съхранявайки общата дриновска памет и дух. Зам.-кметът Галина Матанова също отправи своите благопожелания, изтъквайки, че 15 септември е светло начало, празник на празниците, а днешните ученици са дръзко, свободно и щастливо поколение. В празничната програма със свои изпълнения се включиха Надежда Ковачева, Виктория Манева, Кристина Господова, първокласникът Владислав Ангелов. Да имат щастливо детство и успехи в учението, да са здрави и оптимисти, да пазят традициите на ОУ „Проф. Марин Дринов” и да умножават успехите му, пожела от името на родителите майката на един от първокласниците Райка Лещарова.
По традиция под арка минаха учениците, прекрачващи за пръв път училищния праг официално, а директорът Екатерина Футекова и пом.-директорът Богдана Иванова-Шишкова раздадоха здравчета. 
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси