Вчера от СОУ "Нешо Бончев" изпратиха зрелостниците си. Вчера от СОУ "Нешо Бончев" изпратиха зрелостниците си. oshtepan.com

Зрелостниците от СОУ „Нешо Бончев” получиха дипломите си

Написана от  Сряда, 25 Юни 2014 09:01
С филм приказка „Как семената стават дървета” от СОУ „Нешо Бончев” изпратиха зрелостниците си.
Вчера в пълния салон на читалище „Виделина 1865” учителите от най-старото училище в Панагюрище отправиха своите послания към своите възпитаници, вплетени в приказна история – за пътя и мечтите, за пропастите и стените, за препятствията и преодоляването им.
Своето послание към абитуриентите направи и директорът на бончевци Веска Барова, която също с приказка, но за свободата, илюстрира голяма част от живота и невъзможността да избягаме от природата си. Цял живот се учим на истинска свобода, която е свързана с много отговорности, сподели Барова и допълни, че успехът на завършващите е атестат за учителите им.
Съобщено бе, че средният успех на Випуск `2014 в СОУ „Нешо Бончев” е много добър – 5.26. Всички зрелостници получиха пръстени от училището, а пом.-директорът Анна Горинова символично заметна пискюлите им от ляво на дясно, ознаменувайки края на този етап от образованието им. По традиция Ротари клуб - Панагюрище в лицето на паст президента доц. д-р Атанас Шопов награди с грамоти и парични суми първите отличници на випуска - Анелина Калпакова и Ивелина Димитрова, завършили с успех 5.95. И двете момичета отправиха своите благодарности и благопожелания към учители, съученици, родители.
Церемонията завърши с отброяване от 1 до 12 и хвърляне на шапките във въздуха.
С
нимки от връчването на дипломите на зрелостниците от СОУ „Нешо Бончев” може да откриете на фейсбук страницата ни.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси