СОУ "Нешо Бончев"; сн. вдясно - Професионалната гимназия, която е и училище-гнездо. СОУ "Нешо Бончев"; сн. вдясно - Професионалната гимназия, която е и училище-гнездо. Архив oshtepan.com

Публикуваха план-приема след седми клас за област Пазарджик

Написана от  Понеделник, 16 Юни 2014 09:08
Държавният план-прием на ученици след завършен седми клас, публикуваха в края на миналата седмица от Регионалния инспекторат по образованието – Пазарджик.
За Панагюрище се предвиждат пет паралелки с по 26 ученици. Профилираните паралелки са в СОУ „Нешо Бончев”, като две са природоматематически профил и една с хуманитарен. Професионалните паралелки са в Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм и са по специалностите икономическа информатика и компютърна техника, и технологии.
В списъка на РИО с държавния план-прием са посочени и кои са балообразуващите оценки от изпитите, които седмокласниците полагаха през май, както и кои от оценките им от удостоверенията се включват в балообразуването.
От утре, 17 юни, до петък, 20 юни, кандидат-гимназистите ще подават заявление по образец в училище „гнездо”за участие в първи етап на класиране. За област Пазарджик училищата-гнезда са Професионалната гимназия в Панагюрище, ОУ „Проф. Иван Батаклиев” в Пазарджик и ОУ „Христо Ботев” във Велинград.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси