Бюст на Проф. Марин Дринов в парка; сн. вдясно - ОУ "Проф. Марин Дринов". Бюст на Проф. Марин Дринов в парка; сн. вдясно - ОУ "Проф. Марин Дринов". Архив oshtepan.com

Отново заслужили дриновци ще получат стипендии от фонд „Ваня Ангелова”

Написана от  Петък, 13 Юни 2014 10:26
Шест са пълните отличници, завършили 7 клас в ОУ „Проф. Марин Дринов” за учебната 2013/2014 година.
Те ще участват в анкетно проучване, част от Системата за морално и материално стимулиране за учениците в училището, въведена през 1995 година.
Идеята е финансово подкрепена от президента на фирма „Градус” Иван Ангелов, който е съучредител на фонд „Ваня Ангелова” - създаден в памет на покойната му съпруга, учителствала в училището, е записано в историята на учебното заведение на https://sites.google.com/site/oudrinov/istoria-na-uciliseto.
Всяка година най-добрите дриновци получават финансова подкрепа, след като имената им се посочват от учители и ученици, след гласуване. Тазгодишните победители все още не са ясни, защото анкетното проучване предстои да се проведе, уточни пом.-директорът Богдана Иванова-Шишкова. Церемонията по награждаването ще бъде на 26 юни от 18.00 часа в Театъра.
През настоящата година за пръв път седмокласници ще бъдат отличавани, а не както досега осмокласници.
Оценете
(4 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси