Сградата на СОУ "Н.Бончев"; сн. вдясно - сайт на СОУ "Н. Бончев". Сградата на СОУ "Н.Бончев"; сн. вдясно - сайт на СОУ "Н. Бончев". oshtepan.com

СОУ „Нешо Бончев” със специална презентация за седмокласниците

Написана от  Вторник, 13 Май 2014 10:00
Директорът на СОУ „Нешо Бончев” Веска Барова представи миналата седмица специална презентация за завършващите седми клас.
На нарочна среща с родителите на децата били разяснени подробности около протичането на предстоящото национално външно оценяване и приема за профилирани и професионални паралелки.
Изпитът по български език и литература ще се проведе на 21 май, а по математика на 23 май. Децата ще трябва да са заели местата си в 9.30 часа, защото стартът на препитването е в 10.00 часа. Националното външно оценяване по английски език, гражданско образование и природни науки е в периода 27-29 май. На изпитите седмокласниците трябва да пишат със син химикал, а за математиката трябва да имат и линия, пергел, транспортир, молив, гума. Резултатите от тестовете по БЕЛ и математика ще бъдат обявени до 4 юни, а служебни бележки с оценките от 10 до 12 юни.
Повече подробности от презентацията може да бъде видяна на сайта на СОУ „Нешо Бончев”.
Над 40 000 са местата в профилираните и професионални гимназии, които са обявили прием на ученици след VII клас. Това показва справка на министерството на образованието за план-приема за учебната 2014/2015 г., предоставена на в-к „Сега”, съобщават днес от изданието.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси