Панагюрски ученици показаха отлични резултати на състезание на Сдружението на българските начални учители. Панагюрски ученици показаха отлични резултати на състезание на Сдружението на българските начални учители. Архив oshtepan.com

Отлични финалисти от Панагюрище в състезанията на Сдружението на българските начални учители

Написана от  Събота, 10 Май 2014 09:13
Отлични резултати показаха панагюрски деца и на Националното финално състезание на Сдружението на българските начални учители.
Резултатите от препитването, в което участват хиляди деца от цялата страна бяха публикувани днес. До момента учениците от 1 до 4 клас положиха тестове по „Аз, природата и света”, „Аз и буквите”, „Аз и числата”, „Аз общувам с Евпопа”, като до финала стигнаха само деца с максимален брой от 50 точки на поне две от препитванията.
Получилите максимален брой точки и на финала са първокласниците Георги Митов, Даниел Чамов, Ева Томова, Ивайло Делирадев, Иван Шопов и Никола Киров – всички от ОУ „Проф. Марин Дринов”. При второкласниците отличници са Божидара Карагьозова, Габриел Калпаков, Даниел Райнов, Петър Попов, Радина Капитанска, Станимира Гърбешкова и Цветелина Пашова – всички от ОУ „20 април”, както и Стилян Сребрев от СОУ „Нешо Бончев". При третокласниците максимален брой точки са получили Красимир Гушмаков от СОУ „Нешо Бончев”, Луко Гарноев, Николай Найденов и Теодора Цветкова – и тримата от ОУ „20 април”, а при четвъртокласниците Георги Годжевъргов от ОУ „Проф. Марин Дринов” и Стефани Навущанова от ОУ „20 април”.
Тестът от националното финално състезание включва въпроси с отворен и затворен тип отговори от тематичните области на всички проведени състезания по класове. Тестовите въпроси са ориентирани към комплексните знания на учениците, в съответствие с изучавания учебен материал.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси