Г-жа К.Велева; сн. вдясно и под статията - моменти от днешния открит урок в ОДЗ "Р.Княгиня". Г-жа К.Велева; сн. вдясно и под статията - моменти от днешния открит урок в ОДЗ "Р.Княгиня". oshtepan.com

Деца от ОДЗ „Райна Княгиня” пътешестваха под дъгата

Написана от  Вторник, 25 Март 2014 15:11
Открит урок „Пътешествие под дъгата” се проведе днес в Обединено детско заведение „Райна Княгиня”.
Учителите на група „Малката русалка” – г-жа Петя Тонева и главен учител г-жа Кунка Велева, заедно с петгодишните си възпитаници показаха знания за геометричните фигури, числата, сезоните. Малчуганите с ентусиазъм отговаряха на много въпроси чрез Mouse Mischief, с която учителите бяха превърнали PowerPoint слайдове в интерактивни и децата, включени в един компютър с отделни мишки, избираха вярната възможност.Другата иновативна практика в предучилищното обучение бе с програмната система на издателство „Просвета” – „АБВ игри”.
Ресорният зам.-кмет в хуманитарната сфера Галина Матанова благодари на екипа на градината за добрата практика, която са въвели в работата си и на децата, че са позволили на гостите да се присъединят в тяхното пътешествие под дъгата. Всички малчугани получиха шоколади като подарък от Общината. Директорът на „Райна Княгиня” Татяна Костадинова обяви, че проявите в градината продължават през цялата седмица, а утре ще е Ден на вежливостта.
На открития урок присъстваха директори и учители от детски градини в общината.

 
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси