сн. вдясно - сайт на Сдужението на българските начални учители. сн. вдясно - сайт на Сдужението на българските начални учители. alliance-lingua.com; сн. вдясно - oshtepan.com

И панагюрски деца общуваха с Европа

Написана от  Петък, 21 Март 2014 09:25
По традиция деца от панагюрските училища в начален етап на обучение се включиха в състезанията на Сдружението на българските начални учители.
Преди броени дни станаха ясни резултатите от провелото се в края на февруари състезание „Аз общувам с Европа” на английски, немски и руски езици. Максимален брой точки – 50, по английски език имат второкласниците Аделина Футекова, Божидара Карагьозова, Ваня Шиндарова, Венета Николова, Габриел Калпаков, Даниел Райнов, Петър Попов, Радина Капитанска, Станимира Гърбешкова и Цветелина Пашова – всички от ОУ „20 април” и Стилиян Сребрев от СОУ „Нешо Бончев”. Без грешка са решили тестовете си по английски език и третокласниците Вероника Арбалиева от СОУ „Нешо Бончев”, Красимира Немигенчева от ОУ „Проф. Марин Дринов”, Мирослава Белишка и Николай Найденов от ОУ „20 април”, както и четвъртокласниците Станислава Сакова от СОУ „Нешо Бончев” и Стефани Навущанова от ОУ „20 април”. Няма деца от Панагюрище, които да са положили изпит по немски и руски езици.
Преди националното финално състезание на 19 март се проведе още едно - „Аз и буквите”, резултатите от което ще станат ясни в края на март. На 20 април ще се проведе и финалът, в който ще участват деца, класирали се с максимален брой точки поне на две от състезанията през годината. Хиляди деца от цялата страна се включиха в изпитите, организирани от Сдружението.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси