Деца от всички общински училища в Панагюрище се отличиха на "Аз и числата"; сн. вдясно - сайт на СБНУ. Деца от всички общински училища в Панагюрище се отличиха на "Аз и числата"; сн. вдясно - сайт на СБНУ. Архив oshtepan.com

Деца от панагюрски училища в „Аз и числата”

Написана от  Понеделник, 17 Февруари 2014 09:25
Десетки хиляди деца от цялата страна се включиха в състезанието „Аз и числата” на Сдружението на българските начални учители. Сред показалите отлични резултати и получили максимален брой точки – 50, има ученици от
ОУ „20 април, ОУ „Проф. Марин Дринов” и СОУ „Нешо Бончев”.
От първокласниците в панагюрските училища по 50 точки са получили – Антония Клисарова, Денислав Димитров, Ефтим Футеков, Илия Панайотов, Йоан Клинчев, Кристияна Предьова, Мария Ранчева, Момчил Илиев, Румен Хаинов, Стела Скачкова, Стиляна Футекова, Теодора Тропчева и Цвятко Караджов, всички от ОУ „20 април”, Георги Митов, Ева Томова, Ивайло Делирадев и Никола Киров от ОУ „Проф. Марин Дринов” и Георги Роглев от СОУ „Нешо Бончев”. В групата на отличниците второкласници са Даниел Райнов, Радина Капитанска и Станимира Гърбешкова от ОУ „20 април”, а единственият третокласник от Панагюрище, решил всички задачи без грешка е Красимир Гушмаков от СОУ „Нешо Бончев”. Групата на добрите математици се попълва и от четвъртокласниците – Георги Годжевъргов, Донка Бояджиева, Ивона Караиванова и Пепа Ханкова от „Проф. Марин Дринов”, Данаил Раков, Петър Врагов и Петър Еничаров от ОУ „20 април” и Инав Бондар, Калоян Наплатанов и Християна Кокотанекова от СОУ „Нешо Бончев”.
Следващите състезания на Сдружението са на 25 февруари – „Аз общувам с Европа”, на 19 март – „Аз и буквите” и националното финално състезание – на 20 април. Право да участват в надпреварата през април ще имат учениците, получили по 50 точки поне на две от състезанията. В края на миналата година се проведоха „Аз рисувам” и „Аз, природата и светът”.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси