СОУ "Н.Бончев"; сн. вдясно - честване патронния празник на училището. СОУ "Н.Бончев"; сн. вдясно - честване патронния празник на училището. Архив oshtepan.com

Бончевци избраха логото по екопроект

Написана от  Вторник, 11 Февруари 2014 08:38
Логото, предложено от дванадесетокласничката от СОУ „Нешо Бончев” Йоана Йовчева е избрано от жури, съставено от партньорите по проект „Екологичното образование - стъпка към бъдещето на нашата планета”, съобщи директорът на училището Веска Барова.
В обявения още в края на миналата година конкурс участваха и представители на СОУ „Васил Левски” Велинград и кооридинарщ регион – Турция, като партньори. Освен лого, са избрани и девизът и талисманът по проекта, като девизът е на ученичка от Велинград, а талисманът е от турска страна- летящото човече HAN - human and nature. Името на човечето е предложено от друга ученичка на СОУ „Нешо Бончев” - Ивана  Бобекова, което е нейната идея за лого, класирала се на трето място.
Преди окончателното приемане на символите е имало класация на предложенията от двете български училища. Учениците от СОУ „Нешо Бончев” спечелили едно първо място - логото на проекта (Йоана Йовчева), едно второ място - за девиз (на Ивана Бобекова) и две трети места - за лого (Ивана Бобекова) и за слоган - на Яна Кушлова. Наградите ще бъдат връчени в края на март на фестивал на водата, който ще се проведе във Велинград.
Оценете
(9 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси