Моменти от работата по проекта през изминалите 2 години Моменти от работата по проекта през изминалите 2 години СНИМКИТЕ са от фейсбук страницата на ОУ "Проф.Марин Дринов"

В ОУ "Проф.М.Дринов" продължават да работят по проекта „Пътешествие назад в миналото с поглед в бъдещето“

Написана от  Понеделник, 30 Август 2021 15:03
За трета поредна година ОУ „Проф. Марин Дринов“ е с одобрен проект по Национална програма „Заедно в грижата за всеки ученик“, 
модул 3 "Осигуряване на условия за екипна работа на учителите от началния етап с учители по учебни предмети от прогимназиалния етап“.
„Пътешествие назад в миналото с поглед в бъдещето“ е наименованието на проекта, по който ще продължат да работят г-жа Богдана Шишкова и г-жа Магдалена Македонска. Учителите ще провеждат съвместни уроци и дейности по предметите „Човекът и обществото”, „География и икономика” и „История и цивилизации” с учениците от IVа клас и Vв клас, като петокласниците ще продължат участието си в проекта от миналата учебна година.

Основната цел на проекта е да се осигури плавен преход от начален към прогимназиален етап чрез създаване на спокойна и позната атмосфера и взаимоотношения с учениците, както и постигане на по-високи резултати.
Учителите ще продължат да изграждат положителна нагласа към ученето и ще формират умения за работа в екип, комуникативни умения, предприемчивост и находчивост, гражданско съзнание. Ще заложи на патриотично и екологично възпитания, чувството за принадлежност към родния край, България, Европа и света; опознаване на местни културни, географски забележителности и обекти, важни исторически дати, свързани с историята на родния край, видни панагюрски личности.
ИЗТОЧНИК: Фейсбук страницата на 
ОУ "Проф.Марин Дринов"
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси