Директорът М.Ланджева; сн. вдясно - Ангел и Добромир. Директорът М.Ланджева; сн. вдясно - Ангел и Добромир. oshtepan.com

Добромир и Ангел от ОУ „20 април” – първенци по история

Написана от  Петък, 17 Януари 2014 14:43
Добромир Капчаров от ОУ „20 април” е петокласникът с най-висок резултат на състезанието „Бяло, зелено, червено” на неправителствената организация „Успешни родители”.
В надпреварата за пети клас са участвали над 120 деца от страната. Добромир има най-високия възможен резултат – 50 точки от състезанието по български език, в което са се включили над 270 ученици. Другият възпитаник на панагюрското училище с отлично постижение е седмокласникът Ангел Ефтимов, получил най-високият резултат от над 90 участници.
Директорът на „20 април” Минка Ланджева съобщи, че деца от втори и трети клас участват в международното състезание „Математика без граници”, което се е провело днес. Попълнените задачи ще бъдат изпратени за оценяване по електронен път, каквато е честата практика при провеждане на подобни съревнования на знания.
Сред целите на състезанието „Бяло, зелено, червено” е подобряване функционалната грамотност на децата, проверка и развитие на уменията им за разбиране и обясняване на информация от различни източници.
Оценете
(5 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси