Бончевци създават лого, слоган и талисман Архив oshtepan.com

Бончевци създават лого, слоган и талисман

Написана от  Събота, 11 Януари 2014 09:43
Конкурс за създаване на лого, послание (слоган) и талисман обявяват от Регионалния инспекторат по образованието - Пазарджик. В него ще могат да участват ученици от СОУ „Нешо Бончев” - Панагюрище и СОУ „Васил Левски” - Велинград като част от
проекта „Екологичното образование – стъпка към бъдещето на нашата планета”. Той е част от Регионално партньорство по секторна програма „Коменски” на Програмата „Учене през целия живот”. Идеите си учениците ще могат да представят на директорите на училищата до 24 януари. Победителят ще стане ясен в края на месеца.
Трите най-добри предложения ще се състезават с предложенията, предоставени от координиращия регион - Турция. Финалният избор за лого, слоган и талисман ще бъде направен между тях от жури с представители от България и Турция. Наградите за победителите ще бъдат таблети, дигитални рамки, Мр4-плеъри.
Предложенията за слоган ще трябва да бъдат предоставени на хартиен и електронен носител във формат .doc. Предложенията за графична марка (лого) ще трябва да са в следните формати: JPEG, TIFF, GIF или нарисувани в размер 1:1. За всяко предложение се изисква кратко описание на неговия замисъл и идея.


Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси