Гимназисти от СУ "Нешо Бончев" участваха в онлайн състезание по английски език

Написана от  Сряда, 25 Ноември 2020 17:15
На 24 ноември 2020 в СУ „Нешо Бончев“ за първи път онлайн се проведе едночасово състезание по творческо писане на есе на английски език,
което се организира от Фондация "КорПлюс". Състезанието се провежда за 11-та поредна година, а бончевци участват вече 9 години и винаги имат доказани победители.
Тази надпревара продължава идеите на
Spelling Bee. В състезанието са взели участие 20 ученици (27 бяха заявили) от 7-12. клас, които са били предизвикани да пишат по наистина странни, атрактивни и интригуващи ги теми, измъквайки ни от днешната ситуция по света. Участниците са имали право да изберат по една от общо 3. Те са дали воля на своите креативност и въображение, извън рамките на обичайното. Квесторите споделиха, че младото поколение искрено са релаксирали докато са изливали емоциите си върху белия екран. „Тинейджърите окрилиха своите мечти и измислиха неизмисленото, за да постигнат 40% креативност и поне 10% „Уау“-ефект.“ Плагиатство и просрочване на времето не са допускани!
По време на състезанието бяха взети всички необходими мерки за защита по време на пандемия.
Онлайн или офлайн, образованието е най-мощното оръжие, което ще спаси света!
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси