Директорът на ОУ "Проф..Марин Дринов" Е.Футекова връчва свидетелствата за основно образование на Випуск 2017г. и сградата на училището Директорът на ОУ "Проф..Марин Дринов" Е.Футекова връчва свидетелствата за основно образование на Випуск 2017г. и сградата на училището СНИМКИ: архив на oshtepan.com

ОУ "Проф. Марин Дринов" - Панагюрище отново е иновативно училище

Написана от  Петък, 21 Август 2020 15:33
ОУ "Проф. Марин Дринов" в Панагюрище отново е включено в Списъка на иновативните училища, които
за учебната 2020/2021 са 504. Те се намират в183 населени места от 132 общини в 28 области. 
Мотивите за решението на Правителството са в резултат на представените от училищата в Министерството на образованието и науката училищни проекти за иновации, приети от педагогическите съвети и одобрени от родителите на учениците, включени в проекта
Панагюрското Основно училище "Проф.Марин Дринов" е кандидатствало с проекта "Нови методи за успешно обучение и креативност", който е продължение на проект „Знание в действие“, реализиран от учебната 2017-2018 г. до учебната 2019-2020 г.
Идеята е новите методи на преподаване да продължат да се прилагат в прогимназиален етап и да се включат активно в учебната работа в начален етап.

 
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси