Ученици от Професионалната гимназия, участвали в "Английски за знаещи". Ученици от Професионалната гимназия, участвали в "Английски за знаещи". Снимките са предоставени от училището.

„Английски за знаещи” в Професионалната гимназия

Написана от  Петък, 20 Декември 2013 12:52
Шест момичета и момчета днес бяха наградени за доброто си представяне в училищното състезание „Английски за знаещи”, организирано от Професионалната гимназия по индустриални технологии, мениджмънт и туризъм.
В 90-минутното изготвяне на самостоятелна писмена работа се включили двата осми класа в училището със специалности „Икономическа информатика” и „Компютърна техника и технологии”. Тийнейджърите изучават засилено английски език под ръководството на Пенка Цвяткова и Соня Димитрова, които са и инициатори за провеждане на състезанието. Те са получили подкрепата и на училищния психолог Петрана Иванова.
Директорът на Професионалната гимназия Лушка Апостолова обясни, че всички участвали са получили награди от издателство „Express Publishing”. Невелина Патърова, Стефания Димитрова, Диана Тилева, Стойно Данков, Петър Шопов, Георги Пранджев са показалите най-добри резултати в „Английски за знаещи”.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси