Г-жа Радева с класа си; сн. вдясно - най-изявилите се деца на състезанието. Г-жа Радева с класа си; сн. вдясно - най-изявилите се деца на състезанието. oshtepan.com; сн. вдясно - предоставена от ОУ "Двадесети април".

Априлци сред първенците в национално коледно математическо състезание

Написана от  Петък, 20 Декември 2013 08:52
Първокласничката Елеонора Пашова от ОУ „Двадесети април” зае първо място от 160 нейни връстници от регион Пловдив, явили участвали в деветото издание на Национално коледно математическо състезание, организирано от Съюза на математиците в България.
От училището разказаха, че надпреварата се е провела на 15 декември и в нея за поредна година се включват възпитаници на Таня Радева. Заедно с Елеонора, успешно се представили и останалите участници от 1б клас - 8 място за Стела Скачкова, 14 място за Цвятко Караджов, 19 място за Денислав Димитров и 31 място за Момчил Илиев. Радева сподели, че децата са тръпнели в очакване на резултатите, защото усилено се готвели за състезанието.
От „Двадесети април” съобщиха още, че предстои масово участие на техни ученици от 1 до 4 клас в поредицата от състезания, организирани от Сдружението на българските начални учители. Доброто представяне на априлци в тях през 2012 година ги нареди в „Звезден клас” – децата от общината, материално поощрени за успехите си в науката, изкуствата и спорта.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси