Минимални балове за класиране в панагюрските гимназии - от 62 до 196 точки в едната и от 189 до 206 точки в другата

Написана от  Неделя, 14 Юли 2019 22:08
 
На 16 юли е крайният срок за записване на седмокласниците в гимназиите за първо класиране.
В Професионалната гимназия в Панагюрище минималният бал за прием е 62 точки и е за специалността "Машини и системи с ЦПУ" с разширено изучаване на немски език. Максималният бал за тази специалност е 197 точки.
За специалността "Пътно-строителна техника техника" с раширено изучаване на руски език минималният бал е 78 точки, а максималният 190. Завършилите тази специалонст излизат с професията техник по транспортна технника.
За специалността "Организация на хотелиерството" с разширено изучаване на английски език минималният бал е 123 точки, а максималният 328.5 точки.

За специалността "Лазерна и оптична техника" с разширено изучаване на английски език минималният бал е 145 точки, а максималният 364.5. Най-висок е минималният бал за специалността "Минна електромеханика" с разширено изучаване на английски език - 196 точки и максимален 373.

В СУ "Нешо Бончев" за паралелката "Хуманитарни науки" с интензивно изучаване на английски език минималният бал е 189 точки, а максималният 466 точки. За паралелката с математически профил с интензивно изучаване на английски език минималният бал е 197 точки, а максималният  435 точки, а за паралелката по природни науки с интензивно изучаване на английски език минималният бал е 206 точки, а максималният 395 точки.

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси