Празник на английските букви имаше в СУ „Нешо Бончев” - Панагюрище

Написана от  Понеделник, 25 Март 2019 18:24
На 21 март започнаха „Празници на знанието“ в СУ „Нешо Бончев“ с тържество на английските букви
във 2б клас с учител Ваня Манчорова.
 Децата демонстрираха знанията си за английските букви с множество игри, задачи и стихчета. Те четоха, спелуваха и писаха. Повечето задачи бяха със състезателен характер като “Running dictation”- тичаща диктовка на букви и думи. Стихчетата и песните описваха на гостите частите на тялото, времето, красотата на България и други страни. Описвайки природни картини, децата неусетно пренесоха публиката в приказния свят ня Хензел и Гретел. Драматизазията силно развълнува гостите и те възнаградиха малките артисти с нестихващи аплодисменти.
Финалната песен бе посветена на приятелството и посланието бе ясно „Аз имам теб и ти имаш мен“. Г-жа Манчорова перифразира тези думи, като подчерта връзката между децата и техните родители и неизменната им роля за успех и щастие. Накрая децата получиха диплом за показаните знания, помагало за допълнителна работа и книжка на английски език.
АВТОР:
Екип „Реклама”, СУ „Н. Бончев”
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси