Петокласници от СУ "Нешо Бончев" се състезаваха по английски по проект "ТИМ", като показаха отлични знания и за своя патрон

Написана от  Петък, 22 Март 2019 16:23
На 21 март в СУ "Нешо Бончев"- Панагюрище, по проект "ТИМ - Технологии и Иновативни Методи" и във връзка с честването на 180 – годишнината 
от създаването на първото светско училище в Панагюрище, чийто правоприемник е СУ „Нешо Бончев“, и рождението на патрона на училището, се проведе състезание по английски език между отбори от петите класове.
Антонина Футекова - учител по АЕ, и Николинка Кехайова - старши учител по АЕ, бяха подготвили интересни и разнообразни въпроси и предизвикателства както към участниците, така и към публиката - учители, родители и гости.

С даадените отговори, освен знанията си по английски език, петокласниците демонстрираха и отлична подготовка по география, история, математика и природни науки.

Силно интригуващ беше последният кръг на състезанието, в който участниците трябваше да отговарят на въпроси, свързани с патрона на училището Нешо Бончев. Компетентните и безпристрастни съдии бяха представители на 8 а клас в СУ “Нешо Бончев”. Състезателите от 5а, 5б и 5в клас показаха повече от отлични знания и умения за работа в екип, сътрудничество и комуникация. До последния момент битката беше оспорвана, но като краен победител се поздрави отборът на 5.в клас. И учители, и ученици се обединиха около мнението, че в това състезание не победата е най-важна. Разбира се, имаше и сладки награди за всички участници.
ТИМ предлага възможности за развиване на 4К умения в класната стая на учители от всички образователни етапи и от различни културно-образователни области. За повече информация www.daskalo.com/team.
Стойността на проекта е 29 524 евро и изпълнението му продължава до 30 септември 2019.
Учителите от СУ „Нешо Бончев” не спират да се включват и представят  разнородни иновативни дейности.
Stay tuned and follow them!
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси