След посещения на 3866 адреса в образователните институции в област Пазарджик са върнати 158 деца и ученици

Написана от  Вторник, 22 Януари 2019 07:22
По данни на РУО- Пазарджик на територията на областта екипите за обхват са извършили посещения на 3866 адреса. 
В резултат на съвместната работа на институциите от началото на учебната година 158 деца и ученици с постоянен адрес в област Пазарджик са върнати в образователната система, като 131 от тях са записани в учебни заведения на територията на областта. Общо 136 са случаите, по които работят експертите на РДСП - Пазарджик за превенция от отпадане от училище и връщане на децата в образователните институции, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация - Пазарджик.
            В екипите за обхват в област Пазарджик са включени 459 учители и директори от училища, 140 учители и директори от детски градини, 109 представители на общински администрации, 57 представители на Областна дирекция на МВР - Пазарджик, 57 представители на РДСП-Пазарджик, 34 кметове на населени места. Тези данни бяха изнесени на работната среща на 21 януари, проведе заместник-областният управител Йордан Кожухаров с представители на институции и общински администрации, изпълняващи дейности по обхващане и включване в образователната система на деца и ученици в задължителна предучилищна и училищна възраст.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси