Математиците от СУ „Нешо Бончев”спечелиха златен, сребърни и бронзови медали

Написана от  Неделя, 09 Декември 2018 19:15
В края на октомври се проведе есенният кръг на Шестия международeн турнир „Математика без граници”.  В него се включиха 54 ученици
от II до IXклас от СУ „Нешо Бончев”.Добрата работа и високите резултати откроиха победителите:златен медал за Петя Феркова от ІІа клас;сребърен медал за Красимира Гърбешкова от ІІа клас и Деян Пенелов от ІІІв клас. Бронзови медалиполучиха Делчо Мурджев и Стоеслава Терзийска от ІІа клас, Инеса Скачкова от ІІб клас, Петя Гърнева от ІІІв клас, Любомира Велева отІІІа клас, Александра Маринова от V клас и деветокласника Илчо Машев.
На 15 декември във фоайето на училището заместник-директорите Ан. Горинова и Г. Дюлгярова поздравиха участниците в състезанието за достойното им представяне и връчиха грамоти на медалистите.
Всички любители на математиката, които не успяха да завоюват медали в това състезание,имат шанса да постигнат това в зимния кръг на турнира.
Екип „Реклама”, СУ „Н. Бончев”


 

Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси