Уеб решения в класната стая търсят в СУ "Нешо Бончев" - Панагюрище

Написана от  Събота, 08 Декември 2018 18:18
На 4 декември в СУ "Нешо Бончев" - Панагюрище се проведе обучение по проект "ТИМ - Технологии и Иновативни Методи" на тема “Уеб решения в класната стая". 
Обучението е включено в Европейския план за развитие на училището като втора вътрешно-квалификационна дейност с цел повишаване уменията на педагогическите специалисти чрез развиване на дигитални и чуждоезикови компетентности. Фасилитатор на събитието беше Пенка Дюлгярова – старши учител в начален етап, асистирана от Силвия Бобекова - старши учител по АЕ.

Г-жа Дюлгярова участва активно в проекти, свързани с ИКТ в образованието и има опит в предприемаческите програми на "Джуниър Ачийвмънт за България".
В квалификационната дейност бяха представени разнообразни приложения за образователни материали и ресурси, споделена работата с уеб-инструменти и възможностите им при разработване на интерактивни уроци. Участниците в обучението се запознаха с актуалните онлайн инструменти Book creator, Kahoot, Word Art, Edpuzzle и практическото им приложение в класната стая.
ТИМ предлага обучения за учители от всички образователни етапи с цел повишаване на квалификацията и развиване на дигиталните умения в класната стая. Учителите от СУ „Нешо Бончев” ще се включват в други разнородни иновативни дейности.
Стойността на проекта е 29 524 евро и изпълнението му продължава до 30 септември 2019.
За повече информация в сайта на проекта www.daskalo.com/team .
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси