На национално онлайн състезание екоотборът на СУ „Нешо Бончев” „Щъркелови криле“ стана четвърти

Написана от  Петък, 07 Декември 2018 20:54
Достоен финал на работата по проект „ПрироДА“ отчетоха ръководителките на двата екоклуба в СУ „Нешо Бончев“ – Мариела Варадинова и Иванка Талева-Мазнекова,
учители по биология и химия. На 27 ноември техни ученици участваха в онлайн състезание „ПрироДА – Натура 2000“ и премериха теоритични знания и практически умения с още 25 отбора от цялата страна. Екотимът на СУ „Нешо Бончев” „Щъркелови криле“ включваше петима седмокласници – Таня Узунова, Цвета Манева, Луиса Петришка, ГаляСтанчева и Радослав Бонев. Те показаха много добри познания за екологичната мрежа Натура 2000 и за други защитени територии в страната, както и за различни земноводни, влечуги, птици и бозайници, срещащи се в нашата страна.
Учителите, ръководители на екоклуба, благодарят на участниците за доброто представяне (само с 5 точки разлика от победителите) и се надяват посланията на проект „ПрироДА“ - обич към природата и осъзнат дълг към следващите поколения за нейното опазване, да са достигнали до умовете и сърцата на децата.
Екип „Реклама”, СУ „Н. Бончев”Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси