ОУ ''Двайсти април'' - Панагюрище КАНИ родители и ученици на тематична информационна среща на 27 ноември

Написана от  Понеделник, 26 Ноември 2018 21:01
Родители, учители и ученици от ОУ „Двайсти април“ кани екипът по проект „Стратегически партньорства“ по „Еразъм +“ на 27 ноември,
вторник, от 17,30 часа в училището за тематична информационна среща. Преподавателите Таня Ракова и Нина Истревска ще отчетат резултатите от изпълнението на поредния проект на училището по тази програма, включително с новини от участието си в обучението в Барселона преди месец.
Основната тема на проекта е осъществяването на партньорства от страна на триадата - родител, учител, ученик, за превенция на агресията във всичките й форми чрез постигане на емоционално равновесие на личността. В най-висока степен това се отнася за децата, които са под въздействието на редица неблагоприятни фактори в тях и извън тях.
Темата за агресията е на вниманието на педагозите в училището не само по повод проекта, а предстоящата и поредна среща с участието и на родители, и на възпитаници на училището, се преценява като стратегически важна.
Участниците ще получат разработен наръчник с актуална информация за типовете агресия у подрастващите, както и описание на ефективни и тествани в практиката начини за справяне с нея като външно на личността въздействие и като изграждане на лична мотивация.
Родителите ще бъдат запознати и с възможностите, които дава „Еразъм +“, за разработване на проекти от неформални групи, екипи и дори отделни физически лица.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси