Печат на тази страница

Joomla 2.5 расширения
joomla Форум

Ученици от с. Енина спечелиха детска площадка за своето училище от конкурса на EVN за енергийни уроци

Написана от  Понеделник, 08 Октомври 2018 21:25
Ученици от с. Енина (община Казанлък) спечелиха детска площадка за своето училище ОУ „Христо Ботев“ от конкурса на EVN
за енергийни уроци. Днес, на 08.10.2018 г., в присъствието на ученици, техни родители и жители на с. Енина лентата на новата придобивка беше прерязана от представители на различни институции.
Спортната площадка е наградата, която учениците от 4 клас спечелиха в конкурса на EVN България за учебната 2017/18 година за изработване на макет на тема „Екоград“. Макетът представи идеите на учениците за екологичен град, в който потреблението на енергия и вода е енергийно ефективно, разумно и екологично.
Конкурсът е част от дългосрочната инициатива на EVN „Часът на Иви и Енчо. Занимателни обучения за енергия и екология.“  За цяла Югоизточна България програмата на EVN за настоящата 2018/19 учебна година включва обучения за 12 000 ученици от 2-ри, 3-ти и 4-ти клас в общо 57 училища.
Повече информация за инициативата на EVN България „Часът на Иви и Енчо. Занимателни обучения за енергия и екология“ може да намерите на:
 https://www.facebook.com/EvyEncho/ , както и на:  https://www.evn.bg/Otgovornost/Ivi_Encho.aspx.Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Последните от ОщеПан

кинотеатр online
новинки кино