Паметникът на Св.София в София и сградата на Министерски съвет Паметникът на Св.София в София и сградата на Министерски съвет oshtepan.com

Панагюрци на партийните митинг и протест

Написана от  Събота, 16 Ноември 2013 14:38
На организираните по партийна линия днес протест в Пловдив и митинг в София има жители на община Панагюрище. Това разбра екипът на oshtepan.com в телефонен разговор с председателя на Общинския съвет на БСП Станимир Велчев и координатора на Общинската структура на ГЕРБ Никола Белишки.
На организирания от БСП и ДПС митинг в София на Орлов мост са заминали 48 човека от общината, съобщи Станимир Велчев. Над 100 пък са били участниците от община Панагюрище в протеста в Пловдив, организиран от ГЕРБ, съобщи Никола Белишки, като подчерта, че не малка част хората са отишли със собствен транспорт.
От излъчените на живо кадри за двете партийни мероприятия по Нова телевизия се видя, че хората в Пловдив скандират „ОСТАВКА”, а тези в столицата скандират „ПОДКРЕПА”. В словото си пред митингуващите председателят на БСП Сергей Станишев каза: „...Ние сме тук, за да защитим българската демокрация... Ние от БСП обещахме промяна, обещахме Бойко Борисов да не дойде отново на власт... Ще държим котараците на Бойко Борисов далеч от държавното кебапче...”
Пред митингуващите в Пловдив лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза: „... ГЕРБ е единственият препъни камък на БСП и ДПС... БСП я докараха дотам, че не може сама да си направи и митинг... Кога ГЕРБ е ходил по домовете на хората? Те възстановиха Държавна сигурност...” Накрая Борисов призова лидерите на партиите да не разединяват нацията.
Митингът на БСП и ДПС приключи пред сградата на Министерски съвет.
 
 
Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси