Сериозно зацветяване бе направенот през тази година, под ръководството на кметския екип; сн. вдясно - Г.Павлов Сериозно зацветяване бе направенот през тази година, под ръководството на кметския екип; сн. вдясно - Г.Павлов oshtepan.com

Павлов отчете приключили и действащи проекти

Написана от  Петък, 15 Ноември 2013 13:42
Приключването през настоящата година на проекти като корекция на участък от коритото на р. Луда Яна, изграждането на Център за настаняване от семеен тип за деца с увреждания и изготвянето на Интегриран план за градско възстановяване и развитие, представи по време на отчета на кметския екип вчера, 14 ноември, зам.-кметът по стопанските въпроси Георги Павлов.
Павлов изброи и спечелените общински проекти по програма „Лидер”, свързани с Местната инициативна група „Панагюрище, Стрелча и Лесичово”, благоустрояването на улици в града. Недопускането на въвеждането на воден режим, въпреки сериозното засушаване, обновяването на две вили на лагера в с. Панагюрски колонии, откриването на асансьора в сградата на ДКЦ-то, стартиралото изготвяне на Общ устройствен план бяха сред другите постижения, посочени от зам.-кмета. Част от представените числа бяха 8500кв.м изградени тротоари, новозасадени 240 дървета, зацветени и захрастени 2400кв.м площи, 4% ръст на приходите от местните данъци и такси.


Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси