Посланик Г.Райвегер и сградата на Община Панагюрище Посланик Г.Райвегер и сградата на Община Панагюрище Сайта на Посолството на Австрия и архив на oshtepan.com

Австрийският посланик идва в Панагюрище в понеделник

Написана от  Събота, 09 Ноември 2013 09:37
Негово Превъзходителство Герхард Райвегер,   Посланикът на Република Австрия в  България, ще бъде на посещение в Панагюрище на 11 ноември по покана на кмета на общината Никола Белишки.

Срещата между двамата има за цел осъществяване на културен обмен и бъдещо партньорско сътрудничество в областта на туризма, икономиката, образованието и  социалните дейности, съобщиха от Общината.
В предварителната програма на Посланик Райвегер е включено посещение на  залата трезор с експозицията “Панагюрското златно съкровище”, както и други културни и исторически забележителности. Австрийски посланик за пръв път идва в Панагюрище от 1990 година. Посещението му е в деня, който преполовява мандата на настоящия кметски екип. Церемонията за клетвата на Никола Белишки в служба на обществения интерес започна в 11 часа на 11.11.2011 г.
Негово Превъзходителство Герхард Райвегер е посланик на Република Австрия в България от 4 януари 2010 година. Преди това е бил заместник-директор на Дипломатическата Академия във Виена, а в годините назад  зам.- ръководител на Отдела за Международно сътрудничество в областта на правото и вътрешните работи в Министерство на външните работи във Виена; зам.- посланик на Австрийското посолство в Стокхолм; Съветник по икономически и финансови въпроси в Австрийското посолство във Вашингтон.


Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси