В.Зумпалова-Ралчева и П.Пиперкова /вдясно/ В.Зумпалова-Ралчева и П.Пиперкова /вдясно/ Павлина Вайсилова

Липсва информация за Общинския план за развитие през 2014-2020

Написана от  Понеделник, 04 Ноември 2013 21:57
Решението за приватизация на болницата бе най-важната точка от заседанието на Общинския съвет, каза неговият председател Веселина Зумпалова-Ралчева на редовната си месечна пресконференция,
която даде днес след обяд. Ралчева коментира, че решението е взето в срок и до края на тази година ще е добре да се вземе и другото решение – за приватизация на „ДКЦ I – Панагюрище” ЕООД /поликлиниката/, за да може през 2014 година да се проведат конкурсите за двете лечебни заведения.
Първият сред равни за пореден път постави акцент върху изработването на Общинския план за развитие в следващия програмен период - 2014-2020 година, който е от изключително значение за общината и кандидатстването й по различни проекти в следващите 6 години. Веселина Зумпалова-Ралчева изрази притеснението си, че до момента общинските съветници нямат информация на какъв етап е подготовката на Общинския план за развитие и какви са заложените политики в него.
На пресконференцията присъстваха представители на ГЕРБ в лицето на Томи Наплатанов, Пенка Пиперкова и Надежда Пърлева от групата „За Свободна община”. 
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси