Паметникът на местността Оборище, президентът Р.Радев и председателят на Паарламента Цвета Караянчева Паметникът на местността Оборище, президентът Р.Радев и председателят на Паарламента Цвета Караянчева

Президентът Р.Радев и председателят на НС Цв.Караянчева са поканени в Панагюрище за честването на годишнината от Априлското въстание

Написана от  Четвъртък, 12 Април 2018 22:23
За тържественото честване на 142 години от избухване на Априлското въстание на 1 май в Панагюрище
 общинското ръководство е поканило президента на Република България Румен Радев да произнесе реч. Държавният глава бе гост на Панагюрище по време на тържествата на 1 май вечерта и през 2017 год.
За церемонията на 2 май пред паметника на Първото Велико народно събрание на местността Оборище е поканен реч д произнесе председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

До днес - 12 април, нито презицентът Р.Радев, нито председателят на Народното събрание Цв.Караянчева са потвърдили участие, съобщи в отговор на oshtepan.com зам.-кметът на община Панагюрище Галина Матанова.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси