Новото лого и логото на оперативна програма "Околна среда 2007-2013г." Новото лого и логото на оперативна програма "Околна среда 2007-2013г." Логото е предоставено от ОИЦ-Пазарджик; сн. вдясно - europe.bg

Една посока – много възможности през 2014-2020г.

Написана от  Петък, 01 Ноември 2013 20:19
„Една посока – много възможности“ е мотото, което ще отличава европейското финансиране в България в следващия програмен период 2014-2020 г., съобщиха от Областния информационен център - Пазарджик.
Автор на слогана и логото към него е Тахсин Тасим от София. На церемония в хотел „България“ възпитаникът на Националната художествена академия получил своята награда от вицепремиера и министър на правосъдието Зинаида Златанова, под чийто патронаж беше проведен конкурсът.
В концепцията си авторът е посочил, че логото за визуалната идентичност на новата финансова рамка за периода 2014-2020 г. е изчистено, лесно за комуникация и в цветовете на Европейския съюз и на България. „Цветните дъги символизират различните оперативни програми, които се включват във финансовата рамка. Дъгите образуват звезда – символът на всяка страна от съюза. Посланието доразвива логото. Различните посоки всъщност са част от единна, обоснована стратегия. Това е посока, която дава възможности за развитие и за растеж“, заключава концепцията на Тахсин Тасим.
Рекорден брой кандидати – 150 се включилш в конкурса. Победителят получава награда в размер на 5000 лв. и тридневно посещение в Брюксел за двама.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси