До месец общините трябва да кажат какви мерки са предприели за запълване на дупките по пътищата

Написана от  Сряда, 21 Март 2018 14:11
От вчера - 20 март, директорът на ОДМВР-Пазарджик старши комисар Йордан Рогачев разпореди на служителите от сектор „Пътна полиция”
и полицейските управления в областта за обстойни проверки относно състоянието на пътната мрежа. Подготвени са сигнални писма до Областно пътно управление в Пазарджик и 12-те общини в региона за активни действия по извършване на ремонтни дейности по настилката на републиканските и общински пътища. В края на зимата полицаите са установили наличие на някои места нарушаване на целостта на настилката, достигащо дълбочина до 10-15 см. Този факт създава съвсем основателни предпоставки за настъпване на пътни инциденти, особено в тъмната част от денонощието и при валежи от дъжд и сняг. Съгласно разпоредбите на Закона за Министерството на вътрешните работи компетентните органи, сигнализирани с тези писма, са длъжни в едномесечен срок да отговорят на ОДМВР за предприетите от тях действия и мерки за преодоляване на нередностите.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси