Иван Пандуров Иван Пандуров Марина Тричкова

Пандуров пуска чешма в центъра на Поибрене

Написана от  Сряда, 17 Април 2013 10:47
Вместо да изкърпва дупки по улиците на с. Поибрене, кметът му Иван Пандуров поиска от местната изпълнителна и законодателна власти част от 10 000 лева, заделени за целта, да бъдат пренасочени за пускането в действие на чешма в центъра и укрепването на мост на ул. „Йордан Кискинов”.
Съветниците от комисията по териториално и селищно устройство се съгласиха, отчитайки факта, че мостът е опасен и линейките отказвали да минат по него. Пандуров уточни, че водата в чешмата ще минава през водомер и ще има механизъм за спиране. За чешмата ще отидат около 1200 лева, а за моста 800 лева. Останалите 8000 лева от общо 10 000 лева, планирани за изкърпване, вероятно ще бъдат похарчени за довършване основната реконструкция на улицата към т.нар. ромска махала, се разбра от още от обсъжданията. Ремонтът й стартира през миналата година, като по обекта бяха отчетени над 30 000 лева.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси