Инж. Димитър Йончев Инж. Димитър Йончев Марина Тричкова

Време за звания?

Написана от  Понеделник, 15 Април 2013 15:03
Сесиите на Общински съвет Панагюрище през април и септември са по-особени по презумпция – това е моментът, в който се разглеждат предложенията за носители на Почетен знак за заслуги към Панагюрище.
В наредбата за символите, почетните звания и отличия е записано, че предложенията могат да се внасят по всяко време. Почетният знак е израз на признателността на панагюрската общественост за съществен принос към обществено-икономическото развитие на общината. Званието може да бъде присъждано не само индивидуално, но и като колективна награда за високи постижения.
Сред носителите на Почетен знак за заслуги към Панагюрище са Духов оркестър „делчо Радивчев”, смесен хор „Ралчо Сапунджиев” към читалище „Виделина”, инж. Димитър Йончев, бивш директор на заводите „Оптикоелектрон” и „Бунай”.
Председателят на ресорната комисия в ОбС - по образование, култура, младежки дейности и спорт Недялка Наплатанова обясни, че до момента предложения за носители на отличието не са постъпвали.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси