Печат на тази страница

Joomla 2.5 расширения
joomla Форум

Росен Плевнелиев Росен Плевнелиев Павлина Вайсилова

Чакаме вицепрезидента Попова за 1 май

Написана от  Събота, 13 Април 2013 10:05
Отговор от вицепрезидента на Република България Маргарита Попова очаква кметският екип на община Панагюрище по повод националните тържества на 1 и 2 май, на които столицата на Априлското въстание традиционно е домакин. От всички покани, които Община Панагюрище е изпратила за тържествата, отговор засега има само от Президенството. Оттам са съобщили, че държавният глава Росен Плевнелиев на 1 и 2 май ще бъде в чужбина.
Принципно програмата за тържествената заря-проверка на 1 май се запазва. На 2 май в местността Оборище пред скромния паметник на оборищенските депутати от преди 137 години слово вероятно ще произнесе председателят на Общински съвет – Панагюрище Веселина Зумпалова-Ралчева. През 2012-та и 2011-та година поуките от Първото Велико народно събрание припомни председателят на 41 Народно събрание Цецка Цачева. Тази година тя няма да присъства в качеството си на парламентарист №1 заради предстоящите предсрочни парламентарни избори на 12 май.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Последните от ОщеПан

кинотеатр online
новинки кино