Христо Калоянов и Парламентът отвътре. Христо Калоянов и Парламентът отвътре. Архив в-к "Оборище"; сн. вдясно - dariknews.bg

Калоянов предлага промяна на закон

Написана от  Вторник, 10 Септември 2013 10:54
Предложение за промяна в Закона за кадастъра и имотния регистър е внесъл в деловодството на Парламента народният представител от ПП ГЕРБ Христо Калоянов, съвместно с колегите си от пазарджишкия избирателен район д-р Дончо Баксанов и Гинче Караминова. Това съобщиха от общинската структура на ГЕРБ.
Ако бъде прието, предложението значително ще облекчи гражданите и представителите на бизнеса, които в момента пътуват до Пазарджик, за да вадят скици на
имоти и други необходими документи, които се издават в офиса на Агенцията по геодезия, картография и кадастър, смятат вносителите. Идеята на Калоянов и колегите му е за землищата, в които няма действащи подразделения на тази Агенция, дейността да се извършва от местната общинска администрация. Предлага се регламентираните в закона такси за извършване на услугата да остават в общинските бюджети. Предстои предложението да се разгледа в Постоянната комисия по инвестиционно проектиране в Народното събрание.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси