Иван Йорданов и граждани в приемния му ден. Иван Йорданов и граждани в приемния му ден. oshtepan.com; сн. вдясно - предоставена от Областната администрация.

От с.Елшица настояват за ефективен автобусен транспорт

Написана от  Сряда, 04 Септември 2013 08:55
С жители от общините Панагюрище, Велинград, Лесичово и Брацигово се срещнал в приемния си ден областният управител Иван Йорданов, съобщиха от пресцентъра на Областната администрация. Проблемът с организацията на автобусния транспорт от с. Елшица до Пазарджик, Панагюрище и обратно ще бъде поставен пред кмета на община Панагюрище, обещал губернаторът. Жителите на панагюрското село настояли
пред Йорданов да бъде променено автобусното разписание по линията, която превозва пътници от с. Елшица до Панагюрище и Пазарджик. Защото селото е разположено на еднакво разстояние от двата най-близки града Пазарджик и Панагюрище, а автобусното разписание и обслужване било абсолютно неефективно за работници и ученици, според тях.
Приемният ден на областния управител за граждани ще продължи да се провежда всеки първи вторник на месеца от 10.00ч. Записването става на място в областна администрация Пазарджик или на тел. 034 40 00 01, припомнят още от Областната администрация.
Сред основните правомощия на губернатора са да провежда държавната политика в областта, координира работата на органите на изпълнителната власт и на техните администрации на територията на областта и взаимодействието им с местната власт;
да осигурява съответствие между националните и местните интереси, организира разработването и изпълнението на областни планове, стратегии и програми за регионално развитие, осъществява взаимодействие с органите на местното самоуправление и местната администрация; упражнява контрол по законосъобразността на актовете и действията на органите на местното самоуправление и местната администрация.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси