Председателят на Общински съвет - Панагюрище Веселина Зумпалова-Ралчева и част от съветниците Председателят на Общински съвет - Панагюрище Веселина Зумпалова-Ралчева и част от съветниците Архив: в-к "Оборище"

Натоварен план за работа на съветниците през септември

Написана от  Сряда, 21 Август 2013 12:24
 
Макар годината да е преполовена, съветниците са включили в работата си през август да приемат Програма за дейността на консултативния съвет по туризма през 2013  година. Предстои и вземане на решение относно маломерните паралелки
и групи в училищата и детските градини на територията на община Панагюрище през учебната 2013/2014 година, както и разглеждане и обсъждане на отчета по изпълнение на бюджета на община Панагюрище за първо полугодие и актуализация на бюджета за 2013  година.
За септември съветниците са планирали изслушване на главния архитект на Община Панагюрище, във връзка с откритата процедура за разработване на Общ устройствен план на община Панагюрище; отчет по изпълнение на Бюджет 2012 г. на Община Панагюрище и отчет по изпълнение на капиталовите разходи; провеждане на информационна среща между с кмета на общината,  ръководители и изпълнители на проектите, относно реализацията на проектите  за строителство на язовир „Луда Яна”, Интегрирания проект във В и К сектора , регионалното депо за отпадъци и  ”Панагюрище - столица на свободата”. Съветниците са заложили и обсъждане на конкретните проекти, подготвени за реализиране в зоните за въздействие в рамките на Интегрирания план за градско възстановяване и развитие.
Другите точки, включени в плана за работа на съветниците през септември, са актуализацията на Наредбата за  символите, почетните звания и отличия на община Панагюрище и оббсъждането на предложения за почетни звания, награди и отличия съгласно същата наредба. Предвидено е да бъде променена и Наредба 1 за поддържане и опазване на обществения ред и общественото имущество на територията на община Панагюрище.Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси