Искат аванс по проект

Написана от  Четвъртък, 11 Април 2013 15:03
Общинският съвет се съгласи Общината да поиска 35% авансово плащане по проекта за изграждане на Център за настаняване за деца с увреждания от семеен тип. Заедно с искането на заседанието от 9 април, бе дадено съгласие кметът на общината Никола Белишки да може да подпише запис на заповед за сумата от 267 694 лева.

Стойността на целия проект е 767 785 лева, а продължителността 24 месеца. Общата му цел е да се подобри качеството на социалните услуги в община Панагюрище, чрез изграждане на нова, отговаряща на съвременните изисквания и стандарти, и адекватна на нуждите на социалната инфраструктура, която заменя институционалната грижа.
Капацитетът на Центъра ще е за 12 деца, като ще има възможност и за две деца за т.нар. спешен прием. Те ще живеят постоянно в него. Центърът ще се намира срещу Дневен център за деца с увреждания "Дъга" и Дневен център за възрастни хора с увреждания "Св.Св. Козма и Дамян".
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси