Лагерът чака първата смяна за 2013 година утре. Лагерът чака първата смяна за 2013 година утре. Архив oshtepan.com

Промениха такси за лагера

Написана от  Сряда, 31 Юли 2013 14:09
Учениците, които ползват лагера в с. Панагюрски колонии, ще плащат дневна такса от 1 лев (била до момента 0,30лв), реши на заседанието си от 30 юли Общинският съвет. Всички, които са извън организирания от местната власт отдих, ще плащат нощувка от 5 лева за ученици и 10 лева за възрастни.
Промените съответно от 3 и 6 лева бяха гласувани като част от Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услугите на територията на община Панагюрище.
Кметът на общината Никола Белишки коментира, че ще се търсят възможности за целогодишно ползване на базата. Градоначалникът поясни, че към момента един човек се грижи за всичко – охрана, чистота на лагера, като щатната бройка е ½. Зам.-кметът Галина Матанова припомни, че при приемането на тазгодишния бюджет на общината съветниците неформално са обещали да приемат бъдеща актуализация, свързана с ремонта на вилите.
Първата смяна – „Арт”, с началник Мария Куртакова започва утре, а втората -„Екотуризъм”, ще започне на 14 август под ръководството на Минка Ланджева.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси